preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Epidemiološke mjere
eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Tražilica
Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

 
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Izvori za pripremu kandidata i područje procjene odnosno testiranja
Autor: Meri Friganović, 20. 2. 2024.

kuhar/kuharica


Kuhar/kuharica

 

 

Područja procjene odnosno testiranja

 

higijenska pravila u kuhinji

pravilno postupanje s hranom

obavljanje određenog posla iz djelokruga rada

 

 

Izvori za pripremu kandidata:

 

Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba po OSNOVNOM PROGRAMU,  Nakladnik:

 

HRVATSKI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO

 

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2019/04/OSNOVNI-PROGRAM.pdf

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju